top of page

Augusti

Hoppas alla haft en toppen sommar. Min sommar kändes alldeles för kort och regnig. Dock längtar jag lite tillbaka till vardagen och hästarna igen.

Vecka 32 drar alla träningar igång som vanligt. Träningstillfällena kommer bli lite fler i höst. Kommer vara varannan vecka på Sandö, samt varje vecka på Elvskogen. Träningarna på Berga, Husby och Årsta säteri fortlöper som vanligt. Är ni intresserade av träningar på Årsta och Sandö kan ni maila mig på Jennie@jldressage.se övriga träningar hittar ni här på min hemsida under fliken, Boka träning.


I Augusti hoppas jag så smått även komma ut med Owe på lite tävlingar. Ska bli spännande och utvecklande för oss båda att ta oss ur comfortzonen jag lätt hamnar i när jag är hemma.

Zircoon tränas på som vanligt med sikte på att starta på hemma tävlingarna (Djursholm) i höst.Ingemar ska sakteliga få komma igång igen efter ett långt sommarlov. Ska bli spännande att se vad vilan gjort för hans rörliga kropp.

My King ( lill kingen) fortsätter sitt sommarlov ett par månader till innan vi återupptar inridning av honom. Har ingen brådska där då han innan sommaren visade oss att bära ryttare inte va ngt stort problem för honom.

Min fina lilla Sjarmör ska tränas på ordentligt nu i höst så får vi se hur långt vingarna där oss. Oavsett så är det mitt andningshål och min energiboost varje pass jag får med honom.


Hoppas vi ses på lite träningar i höst!!!

/ Jennie

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page