top of page

Februari / Mars

Det har varit en lång vinter men förhoppningsvis är våren snart skönjbar. För mig har denna vinter inneburit men massa jobb då jag bestämde mig för att skaffa fler hästar under hösten. Det är nu 7 hästar ( ink Zircoon) som ska skötas och ridas dagligen.
Utan hjälp av mina fantastiska vän Malin Åkesson hade detta inte varit fysiskt möjligt för mig. Planen är dock att under 2024 sälja av ett par av hästarna, men först när dem tävlat och tränat så som jag önskat.


Planen med Izack är att rida lilla rundan under våren och sommaren för att sedan lägga en ny plan för framtiden. Owe ska få gå ut lite lugnt i MSV B klasserna och sen får vi se om han känns redo för att starta någon 7 års klass under sommaren.
Ingemar och Lill Kingen ska gå sina respektive års klasser/tävlingar. Zircoon är också i super fin form så vi får se vad vi hittar på under våren med honom. Visst är man allt sugen på att visa upp en 20 åring i super fin form :)


Islandshästarna ska givetvis också få komma ut och tävla en del. Målet med Sjarmör kommer att vara SM, men vi får se hur långt jag kommer. Håkan ska få komma ut på tävlingen senare under terminen. Han är sååå fin, så jag vill gärna känna att han är både fysiskt och psykiskt redo och stark nog för tävlingsmomentet.


Nu blir dagarna ju allt längre vilket är tur för mig då jag behöver fler timmar på mitt dygn. Nu krigar vi vidare under våren så så hästarna är i super form när tävlingarna drar igång på riktigt. Vi vill ju gärna visa upp våra fina hästar på tävlingsbanorna för er i år.


82 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page