top of page

Hösten är här!!

September och oktober har verkligen bara rusat iväg. Det har hänt en hel del i livet dessa två månader. I september har jag varit för första gången i mitt liv på Hufvudsta ridskola. Där fick jag äran att hjälpa alla duktiga ridlärare på deras fina skolhästar. Några av hästarna va så fina så dom hade gärna fått flytta in hemma hos mig. Under höstterminen ska jag vara på fina Hufvudsta en gång i månaden för att hjälpa personalen och deras fina skolhästar.


Hufvudstas duktiga ridlärare i farten...

 

I september han jag även med att åka en sväng till vackra Torsby för att hjälpa ett gäng ambitiösa elever.


 

Det sorgligaste i höst har varit att vi förlorat lilla Juno. Hon hade sen tidigare förlorat ett öga, nu hade tyvärr det andra ögat fått en akut ögonskada som inte gick att göra något åt. Det kändes som ett väldigt tungt beslut att ta bort henne men det är det ansvaret man har som djurägare.

Juno som valp


 

Våran tre åring Ingemar har flyttat till lösdriften där Lill kingen är. Där ska han gå och få leva lite unghäst liv ett tag och smälta sitt 3 års år.


Förutom att alla hästar jobbar på som vanligt så har vi även fått ett nytillskott i stallet av fina Drooms Izack. Han är en 10 åring valack efter BH Zack -Droomwals. Uppföd och tävlad av tidigare ägare Pauline Larsson Droomstable till Msv b5. Ska bli så spännande att få ta över tyglarna på denna stjärna.

Drooms IsackTräningar fortsätter som vanligt i veckorna. Tisdags träningarna är oftast fulla men det finns ofta lediga tider varannan onsdag på Elvskogen.

Elvskogens två fina ridhus3-4 November har vi kurs hemma på Stormbacken med träningar, middag, bubbel och mys på menyn. Finns några platser kvar än så länge. Kontakta mig på jennie@jldressage.se om du är intresserad av att va med.

Stormbackens ridhus och utebana


 

Viktigt info till alla som tränar!!!!

Avboknings reglerna hittar ni i samband med bokningen av era träningar men vill bara påminna lite extra om av avbokning måste. Ske senare 48 timmar innan er lektion annars debiteras 100 procent. Ni kan givetvis hitta egen ersättare till eran träning.


Glöm inte heller att kolla hur ridhusavgiften ska betalas på dom olika anläggningarna. Det finns informations tavlor på alla anläggningar, där hittar information om var ridhusavgiften ska betalas./ J

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page