top of page

Mkt har hänt i April!! Maj är så efterlängtad.

Uppdaterat: 9 juni 2023

Som ni alla kanske har förstått har en hänt en hel del hos JL i April. Hästar har sålts, köpts och flyttat ”hem”.


Lilla ”Räckan” som jag köpte som föl har hunnit bliva 2 år och i höst skulle det vara dax för inridning. Då jag tror att han tyvärr kommer bli för liten för mig så bestämde jag mig att det var läge att sälja. Som tur fick vi tag på världens bästa köpare, Ninnis och Alice Ehrling. Räckan kommer finns kvar söder om Stockholm och jag kommer få vara en del av deras framtid ❤️

"Räkan" tillsammans med sin nya ägare.


Samma dag som han såldes så lämnade även min finaste Fidde stallet. Det var en försäljning jag tänkt skulle ske först i slutet på året. Dock blev det en perfekt match när Vendela Eriksdotter provresultaten honom, så då var det ingen diskussion, han hade hittat en ny ryttare. Han kommer med henne i sadeln kunna fortsätta bidra en hel del till svensk U25 dressyr.

"Fidde" tillsammans med sin nya ägare.


När vi lämnade av Fidde hos sin nya ägare, passade vi på att hämta hem Ingemar. Han kommer nu förberedas för 3 års test på Strömsholm i Juni.


Slutet av April flyttade även min och Marie Louises Johanssons tvååring ”hem”. Han är efter min gamla tävlingshäst, Caramelle. Han är lika svart och vacker som henne samt rör sig som en Gud. Ska bli spännande att påbörja inridningen av denna guldklimp.

My King -21

Majestic Toanga- Silvano

My King aka "Lill Kingen".


I Maj månad kommer vi börja förbereda inför 3 års

Under Maj månad kommer vi pyssla en del med unghästarna och focus kommer ligga på att få Ingemar redo för 3 års testet och påbörja hantering och inridning av Lill Kingen innan denna båda ska få sommarlov!Owe, Zircoon och Sjarmör kommer jobba på som vanligt nu i Maj och förhoppningsvis blir det tävling för båda hästarna nu i sommar!


På Berga naturbruksgymnasium kommer anläggningsavgiften att höjas från och med 1 maj. Se info i Timecenter.


/Jennie
81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Årskrönika

bottom of page