top of page

Nationaldags månaden juni

Maj rullade på i rasande tempo (som vanligt). Alla hästar jobbar på riktigt fint och peppar peppar går enligt plan. Owe och Sjarmör han vara iväg på varsin tävling under maj månad oxå. En snabb visit till vackra Värmland och världens bästa Torsby gäng hans det med oxå.

Sjarmör tillsammans med Matilda Rolf.


I juni brukar man ju traditionellt sett var på Strömsholm och tävla SM. I år stod jag över, inte pga av att jag inte hade Kingen igång utan pga att när Fidde flyttade fick Zircoon tyvärr tillbaka sina magsår och var tvungen att äta medicin. Vi har siktet inställt på att tävla lite senare i sommar istället.

Unghästarna njuter av grönskan.


Juni är fyllt av roliga kurser och ev. en tävling. Träningarna rullar på som vanligt under juni. Är någon träningssugen så finns det en del lediga tider på fina Elvskogen www.Elvskogen.se bokning görs via hemsidan och timecenter.


Lill kingen kan nu titulera sig som sadeltam. Malin har varit en hjälte och hjälpt mig med honom. Hon kan du sitta på honom och rida lös i skritt och trav. Nu väntar en Op för honom där vi tar bort några lösa benbitar i framkotorna och sen blir det ett långt sommarlov för honom.


Lill Kingen tillsammans med fantastiska Malin Åkesson.Den 18 juni ska Ingemar göra sitt 3 års test. Älskar den hästen och tror väldigt mycket på han för framtiden så för oss är deltagandet bara en rolig grej på vägen framåt mot att bli en fullfjädrad Grand Prix häst. Poängen kommer va lite betydelse löst för oss då vi åker hem med exakt samma häst vi kom dit med.

Innan vi får fira midsommar kommer jag även ta en till tripp till Värmland för en två dagars kurs. Ska bli super kul att få träffa alla igen, utan stress denna gång.


Glad midsommar!!!!


/ J

81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Augusti

Comments


bottom of page