top of page

Sammanfattning av mars & Träning i april

Mars sprang inte iväg så fort jag hade hoppats. Mars är en månad jag har svårt för då man gärna lätt luras att våren är på väg men man får lika snabbt veta att så inte är fallet. Trots en ganska jobbig månad har mycket roligt hunnit ske.


Sjarmör har varit på sin första tävling med duktiga Matilda Rolf på ryggen. Han fick mkt fina lovord inför framtiden. Så nu fortsätter vi vårat stärkande jobb och hoppas på fler tävlingar senare i vår.


Vi han även få en ny team medlem. Finaste BLS JazzyBoy af Sol aka Ingemar anslöt till klanen. Han är en super fin 3 åring Fux val efter Donkey Boy -Jazz. Köpte honom direkt av uppfödaren Jenny och Morgan Ahlstrand By Lama breeding and Sporthorses. Han utbildas just nu av duktiga Sofia Bergqvist (Bergqvistequestrian) i Kungsbacka. Vi längtar tills vi hämtar hem honom i mitten på April.


Jag har även hunnit avverka en tränarutbildning på Bosön. Alltid lika kul att träffa ”kollegor ” och få en massa inspiration med sig hem. Månaden avslutades med en härlig kurs hemma på Stormbacken.


April månad bjuder på en massa rolig träning. Har lagt tävlingarna för dom äldre hästarna lite på vänt då jag tänker ta ut dem så fort utomhussäsongen börjar. Nu blir det istället focus på vardags och miljöträning för min 6 åring Owe istället. Under April kommer jag ha lite extra insatta träningar på Husby och Berga. Vill du träna ngn annan tid än dom som ligger uppe på timecenter så tveka inte att höra av dig på Jennie@jldressage.se


Kommer även ha en kurs ute på Vackra sjövillan i slutet av April. Är du sugen på att deltaga så tveka inte att kontakta Åsa Suhr

+46 73-508 34 77På återseende,

J

135 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Augusti

Commenti


bottom of page