top of page

Senaste månaden med JL

Februari var en kort och intensiv månad...


Inköp av Islandshäst, tittat på min fina 2 åring, tränat, tävlat och en massa annat så klart.

Min islandshäst heter Sjarmör från Kristineberg. Det är en 8 årig valack e Álfur frá Selfossi, u Sía. Jag köpte honom via kontakter från min veterinär. Så nu har jag skaffat mig en ny hobby!!


Vi var även en sväng till Södertälje där jag har en av mina 2 åringar på lösdrift hos bästa Anki Eksell. Vi tog han till ridhus för att se vad det blivit av han efter alla dessa år. Köpte in han som föl från Tyskland och sen har jag faktiskt inte sett han röra sig sen dess. Han är en riktigt fin fux valack efter Bon Courage- Fidertanz.

Vi har även varit uppe på vackra Ledingenäs på förbunds träning för Lussan. Denna gång var det Fidde som fick äran att åka med.


Online träningarna har dragit igång och det har faktiskt funkat riktigt bra. Har haft elever från Dalarna ner till Öland via nätet. Så smidigt och ett fantastiskt verktyg att ha när man bor långt ifrån varandra.


Vi avslutade Februari med att rida en World cup i Göteborg tillsammans Fidde. Det var en fantastisk upplevelse men dock var atmosfären alldeles för svår för oss så här tidigt i säsongen. Trots två skakiga rundor fick vi med oss en 7de plats hem.

På återseende!!

/JL

106 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page