top of page

Sommaren är kort

Sommaren börjar lida mot sitt slut och rutinerna börjar sakta komma på plats igen. Tycker det är rätt skönt att vara tillbaka i vardagen igen då jag upplever att jag får mer gjort och saker på ”att göra listan” äntligen blir gjorda.


Under sommaren har hästarna och jag haft lite välförtjänt semester. Unghästarna, Ingemar och Lill Kingen har haft ett lite längre sommarlov än övriga.

My King

Ingemar och Malin.


Owe och jag har t.o.m. hunnit göra vår livs första tävling tillsammans med bra resultat. Nu ska vi träna lite mer och förhoppningsvis hinna starta ngn MSV B2 oxå innan inomhus säsongen startar.


Nytt för i höst är att jag öppnat många fler träningstider på fina Elvskogen. Jag kommer vara där varje ons fm samt två kvällar i månaden. Jag kommer även vara på Årsta säteri som vanligt, där finns det lediga träningstider. Är du intresserad av att träna där så skicka mail till mig på jennie@jldressage.se.


Varannan måndag kommer jag nu även finnas ute på stall Sandöshagar, vill du träna där kontaktar du Gunilla Forsberg på 070-719 22 10

Träningarna på Berga och Husby fortsätter som vanligt. Vill du träna på ngn av dessa ställen och inte hittar ngn ledig tid så maila mig på jennie@jldressage.se så försöker vi lösa det!!!

Hoppas vi syns i höst!!!!!

/Jennie

124 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page