top of page

Aktuellt i mars

Full fart in en ny månad. Under mars kommer jag faktiskt att passa på att umgås med familjen en hel del. Min mamma fyller år och det ska även åkas bort en helg. Förutom det så blir det en tränar utbildning på Bosön samt månaden avslutas med min favorit syssla, kurs på Stormbacken. Mitt stall där jag är inackorderad är helt fantastiskt och kurserna jag har där är såååå härliga. Det är mkt god mat, bubbel och härliga vänner som kommer och tränar.


Vi har även öppnat fler tränings tillfällen i Österhaninge på Husby gård beläget bredvid hudbys vackra golfbana. Gå in på, boka träning, för att se om du hittar ngn tid som passar dig HÄR.


Den 29 mars kommer Jennie även vara på Sjövillans gård ute på Färingsö. Är du träningssugen så är du varmt välkommen dit.

Kontakta då Åsa Shur på telefon 0735083477.


125 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Augusti

Comments


bottom of page